HARGA PROMOSI HANYA TINGGAL

Hari
Jam
Minit
Saat

SAHAJA LAGI !!

The power of UQ Self Learning Kit

01

Expert Trainers

Kepakaran saya adalah repair lidah orang Melayu supaya boleh baca Quran power macam orang Arab.

02

Unlimited Access

Ramai anak murid saya mengadu tidak dapat hadir ke kelas saya sebab kekangan masa, jadi ini adalah pemberian saya buat anda

03

HILP

"HIgh Impact Learning Process". Dengan teknik HILP anda confirm seronok & takkan tertidur. Kesannya pada anak murid tersangatlah luar biasa.

Apa Kata Anak-anak Murid Saya?

UQ Self Learning Kit

Fatihah Self-Check Mentoring

3 Jenis Video latihan yang berimpak tinggi berkonsepkan "Mentoring" bersama Uwais Qorny untuk melatih cara menyemak & mencari kesalahan dalam bacaan sendiri.

Nak Pandai Ngaji (NPN)

Nak Pandai Ngaji adalah sebuah kompilasi 53 Episod Video Digital yang dapat membantu anda mahir dan lancar membaca semua 37 Surah dalam Juzuk ke-30 dalam Quran.

Ngaji-O

Ngaji-O adalah sebuah intensif yang diadakan oleh Uwais Qorny berbentuk rakaman video sebanyak 88 Episod latih tubi huruf hija'iyyah, video ini sesuai buat mereka yang baru belajar mengenal Quran.

Bedah Tajwid Surah Fatihah

Bedah Tajwid Surah Fatihah merupakan peringkat advance buat mereka yang ingin menguasai hukum hakam tajwid secara keseluruhan dalam surah Fatihah.

10 Amalan Surah Fatihah

Dalam 10 Amalan Surah Fatihah, selain daripada membetulkan bacaan dan mencari kesalahan, ada beberapa amalan yang boleh diambil dari surah Fatihah untuk dijadikan amalan harian. Salah satu cara untuk beramal dengan Al-Quran.

29 Pantang Larang Menyebut Huruf Quran

Selain daripada bertalaqqi dengan Guru, Buku 29 Pantang Larang Menyebut Huruf Quran ini khas buat mereka yang ingin mencari tips untuk mahir dan fasih dalam menyebut huruf-huruf Quran dengan baik dan tepat.

40 Tips Baca Quran Untuk Beginner

Buku 40 Tips Baca Quran Untuk Beginner ini sesuai untuk mereka yang memerlukan motivasi dalam meng"istiqomah"kan diri bagi membaca Quran secara konsisten.

UQ Self Learning Kit Combo Package

NANTI DULU!

Jika anda betul-betul berminat nak baiki kualiti bacaan quran anda sempena tahun baru ini, saya dan team berbesar hati untuk memberikan harga istimewa kepada anda!!

RM199 Sahaja!!

PROMO AIDILFITRI ini akan tamat

Pada Bila-Bila Masa Sahaja

Tunggu apa lagi, Dapatkan segera sementara stok masih ada!!

TONTON VIDEO INI DAHULU SEBELUM ANDA MEMBUAT PEMBELIAN

FAQ

Most frequent questions and answers

New Year Kit adalah Hadiah dari Ustaz Uwais Qorny dan merupakan satu pakej set pembelajaran secara kendiri yang mana ianya merupakan kompilasi kelas-kelas yang diadakan oleh Ustaz Uwais Qorny dan Ustazah Zura buat mereka yang ingin belajar Quran dari asas hingga lah ke peringkat yang sederhana tinggi.

Seperti yang kami maklumkan NEW YEAR KIT adalah produk ‘pre-order’ barang akan diposkan selewat-lewatnya dalam tempoh 30 hari bekerja.

Pihak Protaz sediakan NEW YEAR KIT dengan dua pakej sahaja. Pembelian untuk dapatkan salah satu produk dalam pakej tidak dibuka.

Boleh. Tetapi sekiranya berlaku kehilangan QR code yang diberikan oleh pihak Protaz, pihak kami tidak akan membuat penghantaran kali kedua.

Kami menggalakkan anda untuk menggunakan email sendiri bagi memudahkan maklumat dihantar terus dan sampai kepada anda dan mengelakkan sebarang ketinggalan maklumat penting.

Yang buat pembayaran secara manual sila hubungi Customer Happiness dan lampirkan resit bukti pembayaran, agar pihak kami tidak terlepas dengan pembelian anda. Khas untuk pembeli Non-Malaysian, anda boleh memilih kaedah pembayaran melalui Credit/Debit Card.

© 2022 All Rights Reserved.