Hari
Jam
Minit
Saat

Rahsia Sebut Huruf Quran Macam Arab!

KUASAI BACAAN QURAN DENGAN PANTAS!

Jurulatih Quran Anda

DQRProfileZG_100222-01 (1)

MENGAPA

Mengapa Harus Tonton DQ Review?

DQ Review merupakan sebuah program yang mengulangkaji segala isi kandungan penting yang terdapat di dalam Daily Quran

Komunikasi Dua Hala

Komunikasi dua hala akan membuatkan trainer dan juga penonton menjadi lebih rapat dan selesa sepanjang sesi pembelajaran berlaku.

Pelengkap Daily Quran

DQ Review merupakan pelengkap kepada rancangan Daily Quran. Program ini menekankan topik yang menarik yang terdapat dalam Daily Quran.

Ulangkaji

Para penonton secara tidak langsung dapat mengulangkaji semula segala ilmu yang telah atau pernah dipelajari sepanjang menontot Daily Quran.

Menguji Kefahaman

Dalam rancangan DQ Review, Team Protaz telah sediakan beberapa soalan bagi menguji kefahaman para penonton supaya penonton lebih faham tentang ilmu yang dikongsi.

Mengesahkan Bacaan

Komunikasi dua hala akan membuatkan trainer dan juga penonton menjadi lebih rapat dan selesa sepanjang sesi pembelajaran berlaku.

Perdengarkan Bacaan

Setiap penonton berpeluang untuk memperdengarkan bacaan Quran mereka ketika sesi kelas berlangsung.

Mengelakkan Salah Faham

Sepanjang sesi Daily Quran, mungkin ada beberapa perkara yang para penonton terlepas pandang atau masih keliru dengan sesetengah perkara, jadi DQ Review ini menawarkan penyelesaian kepada kekeliruan itu.

Mempraktikan

Buat pengikut Daily Quran secara teori mungkin sudah mahir hal-hal asas hingga ke advance, tetapi teori tanpa praktikal tidak hanya membuat kita sekadar tahu bukannya faham.

Menambah Kenalan Baru

Komunikasi dua hala akan membuatkan trainer dan juga penonton menjadi lebih rapat dan selesa sepanjang sesi pembelajaran berlaku.

Style Pembelajaran Yang Berbeza

Style Pembelajaran yang berbeza akan makin memudahkan para penonton untuk memahami segala topik yang pernah dikongsi semasa Daily Quran.

Sertai kelas online Daily Quran Review bersama Jurulatih Bertauliah Protaz International Pada:

17 FEB 2022
KHAMIS

JAM

9:00 Malam

DailyQuran Content Review Episod: 

DQ Nota EP1462

Topik Utama Pada Minggu Ini!

ASAS MUNCUNG & SERINGAI HURUF SOD

Di Platform Zoom Meeting

Daily Quran Review (DQR) akan disampaikan secara Live menerusi platform ZOOM. Anda boleh mengakses seminar secara Online dengan menggunakan laptop, desktop, tablet atau smartphone di mana-mana sahaja.

Untuk menjadikan sesi kita lebih berimpak dan berinteraktif, anda juga boleh menggunakan fungsi chat’ untuk berinteraksi semasa program berlangsung.

Dan beberapa Platform Social Media

Sertai Telegram Kami untuk Info dan link zoom